Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

VVS Grindsted

Vi udfører alle former for VVS-opgaver for private i Grindsted og omegn: Lige fra installation af en enkelt vandhane over opsætning af tagrender og inddækning af kviste til montage af badeværelser i totalløsninger. Men der hvor vi for alvor har vores rødder er på VVS delen. Vi har mange års erfaring i VVS arbejde og du kan trygt ringe til os når du skal have lavet VVS arbejde i Grindsted. Vagner Knudsen & Sønner VVS eller Bedre Bad – Bedre Energi Grindsted er specialister i denne type af arbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vælg din lokale VVS-installatør i Grindsted

Vi er din lokale VVS-installatør, som løser både de simple opgaver og de store. Fælles for opgaverne er, at vi altid udfører dem i den rette kvalitet, til aftalt tid og pris. For os er vores kunder førsteprioriteten og vi mener at vejen til høj kundetilfredshed sikres ved løbende dialog med kunden.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

VVS-arbejde der virker

Vand, varme og afløb er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke – som noget helt grundlæggende i din bolig. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført korrekt og med omtanke.

Står du overfor et akut VVS-problem eller planlægger du den helt store renovering af din bolig, så er Bedre Bad Grindsted klar til at hjælpe dig. Ring til os og få en snak om problemet, så kommer vi og fikser det. Hos os er ALT inkluderet løsningen. Det vil med andre ord sige at alt bliver lagt på bordet og du vil ikke opleve nogen uforudsete udgifter. Vi er ærlige omkring vores arbejde og vi kører ikke før problemet er løst og det virker.

Vi skaber VVS løsninger for kunder i hele Syd- og Midtjylland – herunder i bl.a. Grindsted, Billund, Vejle, Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om VVS løsninger, eller du har spørgsmål til vores arbejde.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon