VVS Grindsted

Vi udfører alle former for VVS-opgaver for private i Grindsted og omegn: Lige fra installation af en enkelt vandhane over opsætning af tagrender og inddækning af kviste til montage af badeværelser i totalløsninger. Men der hvor vi for alvor har vores rødder er på VVS delen. Vi har mange års erfaring i VVS arbejde og du kan trygt ringe til os når du skal have lavet VVS arbejde i Grindsted. Vagner Knudsen & Sønner VVS eller Bedre Bad - Bedre Energi Grindsted er specialister i denne type af arbejde.

Vælg din lokale VVS-installatør i Grindsted

Vi er din lokale VVS-installatør, som løser både de simple opgaver og de store. Fælles for opgaverne er, at vi altid udfører dem i den rette kvalitet, til aftalt tid og pris. For os er vores kunder førsteprioriteten og vi mener at vejen til høj kundetilfredshed sikres ved løbende dialog med kunden.

VVS-arbejde der virker

Vand, varme og afløb er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke – som noget helt grundlæggende i din bolig. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført korrekt og med omtanke.

Står du overfor et akut VVS-problem eller planlægger du den helt store renovering af din bolig, så er Bedre Bad Grindsted klar til at hjælpe dig. Ring til os og få en snak om problemet, så kommer vi og fikser det. Hos os er ALT inkluderet løsningen. Det vil med andre ord sige at alt bliver lagt på bordet og du vil ikke opleve nogen uforudsete udgifter. Vi er ærlige omkring vores arbejde og vi kører ikke før problemet er løst og det virker.

Vi skaber VVS løsninger for kunder i hele Syd- og Midtjylland – herunder i bl.a. Grindsted, Billund, Vejle, Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om VVS løsninger, eller du har spørgsmål til vores arbejde. 

Læs også: