VVS-Løsninger til private

Bedre Bad Grindsted – Vagner Knudsen & Sønner A/S, VKS udfører alle former for VVS-opgaver for private: Lige fra installation af en enkelt vandhane over opsætning af tagrender og inddækning af kviste til montage af badeværelser i totalløsninger. Men der hvor vi for alvor har vores rødder er på VVS delen. Vi har mange års erfaring i VVS arbejde og du kan trrygt ringe til os når du skal have lavet VVS arbejde i Grindsted. Vagner Knudsen & Sønner VVS eller Bedre Bad - Bedre Energi Grindsted er specialister i denne type af arbejde. 

VVS arbejde der virker

Vand, varme og afløb er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke – som noget helt grundlæggende i din bolig. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført korrekt og med omtanke.

Står du overfor et akut VVS-problem eller planlægger du den helt store renovering af din bolig, så er Bedre Bad Grindsted klar til at hjælpe dig. Ring til os og få en snak om problemet, så kommer vi og fikser det. Hos os er ALT inkluderet løsningen. Det vil med andre ord sige at alt bliver lagt på bordet og du vil ikke opleve nogen uforudsete udgifter. Vi er ærlige omkring vores arbejde og vi kører ikke før problemet er løst og det virker. Så først når kunden er tilfreds med vores VVS arbejde så er opgaven løst.

Læs også: