Smedearbejde udføres i Grindsted

Smedeafdelingen hos Vagner Knudsen og Sønner står for godt smedehåndværk, hvor automatisering og stort håndværksmæssig knowhow går hånd i hånd.

Vi løser smedeopgaver for private som bl.a.:

  • Bukning og klipning af plader, bjælker og søjler
  • Ståltrapper
  • Jerngelænder
  • Altanværn

Vi har stor ekspertise inden for feltet, og vi kan også hjælpe med blik specialopgaver. Kontakt os endelig, hvis du står med en smedeopgave som ikke er nævnt ovenfor.

Inddrag os allerede i projekteringsfasen

Du kan med fordel inddrag os allerede i projekteringsfasen, da vi med vores mangeårige erfaring på området kan hjælpe dig godt fra start med både tegninger og indsendelser af byggeansøgningen m.v.

Kort sagt har vi ekspertisen til at løse mange forskellige smedeopgaver og vi kan rådgive dig til de rette valg, som både er effektive og forsvarlige.

Kontakt lokal smed i Grindsted

Vi har ekspertisen og kan give forslag til, hvordan løsningen skal være, så den både er effektiv og forsvarlig. Kontakt os og få en uforpligtende snak om din opgave - vi giver gerne et uforpligtende prisoverslag på opgaven.

Vi skaber flotte stålkonstruktioner til private i Grindsted og omegn - herunder også Billund, Vejle, Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens.