Vandhanen med kogende vand

Lækker og praktisk Quooker kogende vandhane – inkl. levering og montering:

Fra Kr. 12.690,-

 

Quooker Fusion Square Krom Bedre Bad - Bedre Energi Grindsted VKS VVS

Quooker Fusion

 • 3-i-1 vandhane.
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fås i krom, sort, og rustfrit stål
 • Kan også bestilles i messing og 
  bruneret messing ved at skrive
  det i kommentarfeltet nederst 
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

Pris inkl. levering og montering
Fra Kr. 12.690,-

Bestil Quooker Fusion hos Bedre Bad - Bedre Energi Grindsted VKS VVS

Quooker Flex Feature Krom Bedre Bad - Bedre Energi Grindsted VKS VVS

Quooker Flex

 • 3-i-1 vandhane.
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fleksibel udtræksslange
 • Fås i krom, sort og rustfrit stål.
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

 

Pris inkl. levering og montering
Fra Kr. 13.790,-

Bestil Quooker Flex hos Bedre Bad - Bedre Energi Grindsted VKS VVS

 

Prisen er all inclusive

Den originale kogende vandhane

Quooker er de originale og moderne vandhaner, hvorfra du kan tappe kogende vand. En afprøvet og pålidelig løsning, der fungerer hver dag i mange danske køkkener. Quooker gør hverdagen lidt nemmere, da du ikke længere er nødt på at komfuret opvarmer vandet til en hurtig kop kaffe, blanchering af grøntsager eller til aftenens pastaret. Du kan få din Quooker i flere forskellige farver og overflader. Spørg Bedre Bad – Bedre Energi Grindsted om dine muligheder.

Quooker kan trylle drikkevand til danskvand

Quooker har for nyligt udviklet et nyt produkt: Quooker Cube. Cube er et modul der sørger for at filtrere og afkøle dit drikkevand. Derudover kan der tilsluttes en CO2-patron, så du kan tilføre brus til dit drikkevand. Der er simpelthen intet så forfriskende som et koldt glas danskvand – især når man ikke skal slæbe de store to liters flasker hjem fra supermarkedet. Quooker Cube fås til alle Quooker vandhaner af nyere dato. Hvis du allerede har en Quooker vandhane installeret, men også gerne vil have Quooker Cube, så kontakt os hos Bedre Bad – Bedre Energi i Grindsted og hør mere om dine muligheder.

Quooker Cube køl og brus Køb Quooker vandhane hos VKS VVS. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Grindsted er levering og montering inkluderet. Læs mere her og lad os stå for korrekt opsætning.

Kan Quooker vandhaner installeres i alle køkkener?

Ja, man kan installere en Quooker hane i ethvert køkken – både nye og eksisterende. Quooker vandhanerne har standardmål og de passer derfor højst sandsynligt i hullet fra din gamle hane. I køkkenskabet under vasken skal der dog være plads til beholderen med kogende vand og evt. Quooker Cube. Selvom det er nemt at installere en Quooker i et eksisterende køkken, så anbefaler vi at du indtænker ekstra skabsplads hvis du skulle til at bygge nyt køkken.

Er det farligt at have en vandhane med kogende vand?

Umiddelbart ville det synes farligt at have kogende vand så let tilgængeligt. Dog er der indbygget børnesikring på alle Quooker vandhaner, så de er sikret mod små pilfingre. Aktivering af koge-funktionen sker ved at man skal trykke ned to gange hurtigt efter hinanden og derefter drejes grebet mod uret. Med børnesikringen vurderer vi at en Quooker vandhane er langt mere sikker sammenlignet med elkedler, som nemt vælter.

Quooker Flex – vandhanen med udtræksslange

Quooker Flex har en fleksibel udtræksslange, der gør det nemt at fylde vand direkte i en kande, der står ved siden af vasken. Den fleksible udtræksslange gør rengøringen af vasken nem og hurtig – samt nemt at skylle f.eks. grøntsager eller salat.

Levering og installering inkluderet i prisen

Den pris, du får fra Bedre Bad – Bedre Energi Grindsted, er inklusive levering og montering. Det kommer der ikke ekstra regning* for – vi vil ikke sælge dig en Quooker, som ikke bliver installeret korrekt af vores fagmand. Og vi kører ikke, før det virker. 

*Der skal være ét 230W stik til stede. Såfremt man ikke har en strømfordeler, vil der være en tillægspris på 695,- kr. for denne, som sørger for at strømmen deles mellem Quooker og opvaskemaskinen. 

Rent arbejde – tryg løsning

Vi er også opmærksomme på at tage hensyn og holde afstand, så du trygt kan lukke vores montør ind i dit hjem. Det indbefatter også, at vi tager emballager og afmonterede dele med, når vi er færdige. Læs evt. mere her om Trygge løsninger fra Bedre Bad – Bedre Energi.

Vælg din ønskede Quooker-løsning nedenfor:

{loadposition Quooker-formular} 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon