Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

VVS- og energimontører søges til spændende projekter i Grindsted, Billund og Vejle

Vil du udfordres med spændende projekter inden for VVS og energi? Hos Vagner Knudsen og sønner i Grindsted søger vi dygtige VVS- og energimontører, der brænder for højt service- og kvalitetsniveau i deres arbejde. Hvis du går til dit job med faglig stolthed, hører vi meget gerne fra dig!

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Kvalifikationer:

 • Uddannet VVS-montør/energimontør
 • Holdspiller med lyst til udvikling
 • Interesse for kunder og forskelligartede udfordringer
 • Evnen til at arbejde selvstændigt, effektivt og kvalitetsbevidst
 • Kørekort B

Arbejdsopgaver: Du vil blive involveret i en bred vifte af projekter, hvor vi udfører VVS-installationer i højeste kvalitet. Arbejdsopgaverne er primært større projekter placeret omkring Grindsted, Billund og Vejle.

Tiltrædelse: Tiltrædelse er ønsket hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den rigtige

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Vi tilbyder:

 • Attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer
 • Et inspirerende arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer
 • Et job hvor vi udfører opgaver efter høje standarder og nyeste viden
 • Som en del af Vagner Knudsen & Sønner A/S får du adgang til løbende kurser og faglig udvikling i vores eget akademi, hvor vi løbende udvikler vores medarbejdere og øvrige kollegaer i VVS-kæden Bedre Bad – Bedre Energi
 • Vagner Knudsen og sønner A/S har i mere end 50 år udført kvalitetsarbejde for en lang række faste kunder og samarbejdspartnere. Vi er på forkant og tager ansvar i opgaverne.
 • Mange års erfaring i branchen og ca. 35 kompetente kollegaer som skaber kvalitetsløsninger og bidrager til en inspirerende hverdag, hvor vi er privilegeret med opgaver, hvor vi anvender nyeste værktøj og viden i branchen.

Hvis du drømmer om et job i en velkonsolideret virksomhed, hvor vi hjælper hinanden og arbejder målrettet med forbedringer, har passion for VVS-installationer og ønsker at være en del af spændende projekter i Grindsted samt i områderne Billund og Vejle, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon Vi ser frem til at høre fra dig!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon