Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Om virksomheden

Vagner Knudsen og Sønner A/S er, med mere end 60 års erfaring en moderne smede- og VVS-forretning med omkring 40 ansatte. Som autoriseret VVS-installatør og certificeret smedevirksomhed udfører vi alle former for opgaver inden for:

 • Vand
 • Varme
 • Sanitet
 • Ventilation
 • Blik
 • Smedearbejde

Vores mål er at være så godt med inden for vores fagområde, at vi altid kan tilbyde dig den bedste og mest tidssvarende løsning. Vi er medlem af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, og i takt med dette har vi altid god mulighed for at lære de nyeste trends og metoder indenfor vores felt.

Teknikrum med rør erhverv

Privat og erhverv

Uanset om du repræsenterer en virksomhed eller du er privatperson: Har du behov for rådgivning, så står vi til rådighed. For os er dialog, tæt samarbejde, kvalitet og tryghed faste størrelser i vores samarbejde med kunderne. For det er gennem dette at de bedste løsninger opnås.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Et af specialerne: Badeværelser

Et af vores specialer er badeværelser i totalentreprise. Vagner Knudsen & Sønner er med i Bedre Bad samarbejdet og tilbyder derfor altid et væld af muligheder, når det gælder indretning af badeværelser og bryggers.

Vi kan tilbyde gratis badtjek, hvilket indebærer at vi kommer hjem til dig, og vurdere dit nuværende badeværelse helt gratis. Ud fra dette kan vi fortælle dig om dine muligheder, samt hvad vi kan tilbyde.

Vagner Knudsen & Sønner bygger på en lang håndværksmæssig tradition – og for os er ingen opgave for stor eller for lille.

Bedre Bad - Bedre Energi - håndvask - vandhane

Kvalitet i fokus

Hos Vagner Knudsen & Sønner – forkortet VKS – har vi travlt i hverdagen, men ikke så travlt, at vi glemmer den røde tråd og det, vi gerne vil være kendt for. Nogle kalder det værdier. Andre kalder det kundepleje. Vi vil hellere kalde det noget så enkelt som at gøre det ordentligt første gang.
VKS vil gerne være kendt for kvalitet i bred forstand. Kvalitet i håndværket og kvalitet i den måde, vi opfører os på. Når du indgår en aftale med os, kan du således stole på, at den holder. Det gælder tidsplanen og det gælder prisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Kvalitetskontrol

VKS samarbejder med VVS-branchens Kvalitetskontrol (VVS Q-kontrol), hvilket giver dig en sikkerhed, for at arbejdet er udført efter gældende praksis og med behørig dokumentation.

Vi er medlem af Arbejdsgiveren

Vagner Knudsen & Sønner A/S, Bedre Bad – Bedre Energi i Grindsted er medlem af Arbejdsgiven (tidligere DS håndværk & Industri) – din sikkerhed for godt håndværk.
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Håndværkets Ankenævn.

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du blot vil have gode råd, eller om du har en konkret forespørgsel. Se hvordan du kan kontakte os herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon