Om virksomheden

Vagner Knudsen og Sønner A/S er en med mere end 50 års erfaring en moderne smede- og VVS-forretning med omkring 30 ansatte. Som autoriseret VVS-installatør og certificeret smedevirksomhed udfører vi alle former for opgaver inden for:

• Vand
• Varme
• Sanitet 
• Ventilation 
• Blik 
• Smedearbejde

Vores mål er at være så godt med inden for vores fagområde, at vi altid kan tilbyde dig den bedste og mest tidssvarende løsning.

Privat og erhverv

Uanset om du repræsenterer en virksomhed eller du er privatperson: Har du behov for rådgivning, så står vi til rådighed. For os er dialog, tæt samarbejde, kvalitet og tryghed faste størrelser i vores samarbejde med kunderne. For det er gennem dette at de bedste løsninger opnås.

Et af specialerne: Badeværelser

Et af vores specialer er badeværelser i totalentreprise. Vagner Knudsen & Sønner er med i Bedre Bad samarbejdet og tilbyder derfor altid et væld af muligheder, når det gælder indretning af badeværelser og bryggers.

Vagner Knudsen & Sønner bygger på en lang håndværksmæssig tradition – og for os er ingen opgave for stor eller for lille.

Kvalitet i fokus

Hos Vagner Knudsen & Sønner – forkortet VKS - har vi travlt i hverdagen, men ikke så travlt, at vi glemmer den røde tråd og det, vi gerne vil være kendt for. Nogle kalder det værdier. Andre kalder det kundepleje. Vi vil hellere kalde det noget så enkelt som at gøre det ordentligt første gang.
VKS vil gerne være kendt for kvalitet i bred forstand. Kvalitet i håndværket og kvalitet i den måde, vi opfører os på. Når du indgår en aftale med os, kan du således stole på, at den holder. Det gælder tidsplanen og det gælder prisen. 

Kvalitetskontrol

VKS samarbejder med VVS-branchens Kvalitetskontrol (VVS Q-kontrol), hvilket giver dig en sikkerhed, for at arbejdet er udført efter gældende praksis og med behørig dokumentation. 

Vi er medlem af Arbejdsgiveren

Vagner Knudsen & Sønner A/S, Bedre Bad – Bedre Energi i Grindsted er medlem af Arbejdsgiven (tidligere DS håndværk & Industri) – din sikkerhed for godt håndværk. 
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Håndværkets Ankenævn - https://www.hvanke.dk/

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du blot vil have gode råd, eller om du har en konkret forespørgsel. Kontakt os på tlf. 75 32 18 66.