Kedelrum erhverv

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Kvalitetsikring hos VKS A/S

Certificeringer

Vagner Knudsen og Sønner har opnået EU certifikater vedrørende fremstillingskontrol (FPC) nr: 2296/CPR/10019. De to certifikater gælder for bærende dele i stål.

Vores certifikater gælder for følgende:

  • Bærende konstruktioner til bygninger som f.eks. bjælker, søjler, trapper, altaner og værn.
  • Trapper, altaner, værn, søjler, bjælker og spær.

Dokumenteret kvalitetskontrol

Virksomhedens eget produktionsstyringssystem er skriftlig dokumenteret og fremgår af virksomhedens FPC kvalitetshåndbog.

Ved certificeringen er det fastslået at fabrikkens kvalitetskontrol opfylder alle de foreskrevne krav i standarder, som man er certificeret i forhold til.

Kompetent leverandør

Blandt andet i kraft af de to certifikater har Vagner Knudsen og Sønner status som en troværdig og kompetent leverandør af byggeprodukter i stål. Se de to certifikater i detaljer her:

CertifikatVKS 1  Certifikat VKS 2

Vi er medlem af Arbejdsgiveren

VKS – Bedre Bad – Bedre Energi Grindsted er medlem af Arbejdsgiveren (tidligere DS håndværk & Industri) – din sikkerhed for godt håndværk.

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Håndværkets Ankenævn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon