Din lokale VVS-installatør i Grindsted og omegn

Vagner Knudsen og Sønner A/S er en moderne smede- og VVS-forretning med 25 ansatte. Vi er autoriseret VVS-installatør og smedevirksomhed med over 25 års erfaring. Vi udfører alle former for opgaver inden for:

Hos VKS Grindsted er vores mål er at være så godt med inden for vores fagområde, at vi altid kan tilbyde dig den bedste og mest tidssvarende løsning.

Vi løser opgaver for både private og erhverv

Uanset om du repræsenterer en virksomhed eller du er privatperson: Har du behov for rådgivning, så står vi til rådighed. For os er dialog, tæt samarbejde, kvalitet og tryghed faste størrelser i vores samarbejde med kunderne. Det er nemlig herigennem at de bedste løsninger opnås.

Vi har omfattende specialviden indenfor badeværelser

Et af vores specialer er badeværelser i totalentreprise. Vagner Knudsen & Sønner er med i Bedre Bad samarbejdet og tilbyder derfor altid et væld af muligheder, når det gælder indretning af badeværelser og bryggers.
Vagner Knudsen & Sønner bygger på en lang håndværksmæssig tradition – og for os er ingen opgave for stor eller for lille.

Anker Knudsen

Aut. VVS-installatør
Bedre Bad partner
Certificeret Energivejleder
Certific. Vådrumsinstallatør

Tlf. 75 32 18 66

BB-Grindsted-Anker-Knudsen KANT

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 75 32 18 66
  vks@vks.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon