Totalløsninger til industri - Bedre Bad Grindsted

Vi tilbyder totalløsninger til industrien og kan stå for hele opgaven indenfor flere felter f.eks.:

  • VVS
  • Ventilation / klima 
  • Trykluft 
  • Køleinstallationer 
  • Gasinstallationer 
  • Kedelcentraler 
  • Smedearbejde 
  • Energiløsninger – herunder energioptimering

Få del i fordelene

Hos Bedre Bad Grindsted er vi med helt fra starten af projektet og fungerer ofte som sparringspartner for virksomheden, så vi sammen når frem til den bedste løsning. Vi er Certificeret Energivejleder og Certificeret Vådrumsinstallatør, hvor vi i samarbejde med Teknologisk Institut har opnået denne titel.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at servicere og energioptimere dine installationer så du opnår:

Øget driftssikkerhed

Sikring mod dyre nedbrud og driftsstop gennem løbende service og overvågning på dine energiforbrugende installationer såsom industriinstallationer, ventilation, udsugning m.m. En sikring mod dette er meget vigtig når man ser på erhvervs virksomheder. Med øget driftssikkerhed fra Bedre Bad Grindsted kan du i længden ende med at spare en masse penge, da vi vil hjælpe med forebyggelsen af nedbrud og driftsstop.

Skulle uheldet være ude og der opstår driftstop eller nedbrud i din virksomhed, kan du ende med at skulle af med mange penge. Med servicetjek fra Bedre Bad Grindsted, kan vi hjælpe med at opdage problemerne, før de giver for meget skade. Der kan derfor være mange penge for dig at spare, hvis du for servicetjek fra os.

Ressourcebesparelser

Vi følger udviklingen inden for feltets teknologi og kan derfor skabe større besparelser på energi- og vandforbruget ved eksempelvis at udskifte elmotorer, termostater, ventilatorer, pumper eller andet. Hurtige løsninger, der giver langsigtet resultater.

Det handler overordnet set om hvordan vi kan gøre driften nemmere for jer, og lave forebyggende arbejde, der kan give store besparelser. 

Intelligent energiforbrug

Vi kan trimme anlæg, så driften bliver mere effektiv. Dette kan eksempelvis være udnyttelse af din overskudsvarme. Med energioptimeringer, kan vi gøre dit energiforbrug mindre, og effektivisere driften.

Se mere om: