Opgaver for industri og erhverv

Vagner Knudsen & Sønner løser opgaver for erhvervskunder såsom:

• Industri
• Offentlige institutioner
• Hoteller 
• Fjernvarmeværker.

LEGO i Billund og Hotel Opus i Horsens er eksempler på kunder, hvor vi har været med fra starten og har stået for løsninger både inden for VVS og smedearbejde.

Vores erhvervskunder vælger os fordi vi mener, at kundetilfredshed skabes gennem et gensidigt forhold, hvor man kan stole på hinanden. Når den enkelte kundes behov er i fokus fra første dag, så har vi også i langt højere grad mulighed for at sigte efter en løsning, som netop stemmer overens med kundens forventninger. 

Vælg Bedre Bad - Bedre Energi i Grindsted til dit næste projekt, og vi hjælper dig sikkert i mål. Vi er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. 

Forskellige erhverv har forskellige behov 

Der stilles vidt forskellige krav og behov, om der er tale om en produktions- eller handelsvirksomhed for at nævne et eksempel. Vi er bevidste med, at vores erhvervskunder har forskellige præferencer. Derved har vi stor fokus på at medtage kunden fra den første fase i projektet. Det gælder lige fra planlægning, udvikling og implementering. Fælles for alle faserne er, at vi tager styringen, da vi trodsalt har erfaringen fra tidligere projekter. Du vil opleve et stort engagement blandt alle partere og medarbejdere, som du måtte møde gennem forløbet. Vi arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Både VVS og smedearbejde

I nogle tilfælde bliver vi brugt som underentreprenører, i andre tilfælde arbejder vi direkte sammen med erhvervskunden. Styrken er, at vi kan stå for såvel smedearbejdet som VVS-arbejdet. Det gør os alsidige og fleksible.

Typiske opgaver for industri og erhverv:

• VVS
• Ventilation / klima
• Trykluft
• Køleinstallationer
• Service
• Gasinstallationer
• Kedelcentraler
• Smedearbejde

 

Ovenfor har vi forsøgt at liste en række opgaver, hvor vi særligt har et stærk potentiale. Hvis netop din opgave ikke skulle være listet, så fortvivl ikke. Vi kan med stor sandsynlighed løse opgaven alligevel. Det sker gennem vores mange års erfaring og den nødvendige besiddelse af viden. 

En del af et større netværk 

Vi ved om nogen, at vi besidder os i et markedet, som løbende er i udvikling. Det opvejer vi gennem vores medlemskab af Bedre Bad - Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle og autoriseret VVS-installatører. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden, hvilket sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente medarbejdere. Når du vælger os, så er det samtidig din garanti for, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet i dag. Vi er altså opdateret med den nyeste viden lige fra mulige løsninger, arbejdsteknikker, materialer og lovgivning.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi i Grindsted håber vi, at vi har fanget din interesse. Vi ser frem til at høre fra dig, og du er selvfølgelig altid velkommen til at stille spørgsmål.

Læs mere om: