Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Jordvarme installation og service Grindsted

Find guld og gratis energi nede i jorden

Invester i et jordvarmeanlæg og bliv stort set selvforsynende med energi til opvarmning og varmt brugsvand i din bolig. Det betaler sig hurtigt ind – og herefter kan du betragte enegien som værende gratis.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Det er faktisk ganske enkelt

Med et jordvarmeanlæg pumpes der løbende væske rundt i ca. 300 meter nedgravede slanger i jorden (typisk i 1 meters dybde). Denne væske opvarmes af den oplagrede energi i jorden. I selve varmepumpeunitten sættes den jordopvarmede væske under tryk, den oplagrede energi i væsken ”trækkes” ud og distribueres til boligens varmtvandsbeholder.

Den lodrette varmepumpeboring

Er der ikke plads til en 300 meter slange til nedgravning (når grunden for lille), så kan du i stedet vælge en lodret jordvarmeløsning. Varmen hentes her op fra jorden via 100-150 m lodrette rør. Det er meget effektivt, men også en smule dyrere i etablering end en almindelig jordvarme løsning. Med en lodret jordvarme boring er det muligt at få jordvarme, på selv de små grunde.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Få energien flere gange igen

Det er helt sikkert: Med et jordvarmeanlæg får du 3-4 gange større energimængde ud af anlægget, end du bruger til at drive anlægget. Hver gang du betaler for 1 kWh, får du altså 3-4 igen.
Der er altså tale om rent overskud.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Hvad er COP?

Varmepumpens effektivitet måles i COP (Coefficient of Power).
Er varmepumpens COP-tal på 4: Det betyder, at du henter 4 gange så meget energi ud af anlægget, som du bruger til at drive det.
COP-værdien er helt naturligt større for jordvarme end for luft-til-vand- eller luft-luft-varmepumper. Det skyldes at jordens temperatur om vinteren (1 meter nede i jorden) er højere end udeluftens temperatur

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Hvad koster jordvarmeanlæg?

Hvad koster jordvarme? Det er et ganske fornuftigt spørgsmål som vi tit bliver adspurgt. Hertil er svaret, at et jordvarmeanlæg koster (foruden evt. radiatorer) fra 120.000 kr. Hos Bedre Energi Grindsted får du hele løsningen til denne pris. Det vil sige at vi inkluderer (uden merpris) levering, nedgravning af 300 meter jordslanger samt opsætning af en unit med pumper, kompressor, varmeveksler, ventiler og automatik.

Få beregnet tilbagebetalingstiden og bliv overbevist

Kontakt os, fortæl os om dit forbrug og din bolig. Så kan vi estimere et anlæg og beregne din tilbagebetalingstid på dit anlæg. Du vil blive overrasket, over hvor hurtigt du faktisk vil kunne hente gratis energi i jorden.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Vi installerer og servicerer jordvarmeanlæg i Grindsted og omegn

Vi rådgiver om og installerer jordvarme over i hele Syd- og Midtjylland – herunder i bl.a. Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon