Jordvarme installation og service Grindsted

Find guld og gratis energi nede i jorden

Invester i et jordvarmeanlæg og bliv stort set selvforsynende med energi til opvarmning og varmt brugsvand i din bolig. Det betaler sig hurtigt ind – og herefter kan du betragte enegien som værende gratis.

Det er faktisk ganske enkelt

Med et jordvarmeanlæg pumpes der løbende væske rundt i ca. 300 meter nedgravede slanger i jorden (typisk i 1 meters dybde). Denne væske opvarmes af den oplagrede energi i jorden. I selve varmepumpeunitten sættes den jordopvarmede væske under tryk, den oplagrede energi i væsken ”trækkes” ud og distribueres til boligens varmtvandsbeholder.

Den lodrette varmepumpeboring

Er der ikke plads til en 300 meter slange til nedgravning (når grunden for lille), så kan du i stedet vælge en lodret jordvarmeløsning. Varmen hentes her op fra jorden via 100-150 m lodrette rør. Det er meget effektivt, men også en smule dyrere i etablering end en almindelig jordvarme løsning. Med en lodret jordvarme boring er det muligt at få jordvarme, på selv de små grunde.

Få energien flere gange igen

Det er helt sikkert: Med et jordvarmeanlæg får du 3-4 gange større energimængde ud af anlægget, end du bruger til at drive anlægget. Hver gang du betaler for 1 kWh, får du altså 3-4 igen.
Der er altså tale om rent overskud.

Hvad er COP?

Varmepumpens effektivitet måles i COP (Coefficient of Power).
Er varmepumpens COP-tal på 4: Det betyder, at du henter 4 gange så meget energi ud af anlægget, som du bruger til at drive det.
COP-værdien er helt naturligt større for jordvarme end for luft-til-vand- eller luft-luft-varmepumper. Det skyldes at jordens temperatur om vinteren (1 meter nede i jorden) er højere end udeluftens temperatur

Hvad koster jordvarmeanlæg?

Hvad koster jordvarme? Det er et ganske fornuftigt spørgsmål som vi tit bliver adspurgt. Hertil er svaret, at et jordvarmeanlæg koster (foruden evt. radiatorer) fra 120.000 kr. Hos Bedre Energi Grindsted får du hele løsningen til denne pris. Det vil sige at vi inkluderer (uden merpris) levering, nedgravning af 300 meter jordslanger samt opsætning af en unit med pumper, kompressor, varmeveksler, ventiler og automatik.

Få beregnet tilbagebetalingstiden og bliv overbevist

Kontakt os, fortæl os om dit forbrug og din bolig. Så kan vi estimere et anlæg og beregne din tilbagebetalingstid på dit anlæg. Du vil blive overrasket, over hvor hurtigt du faktisk vil kunne hente gratis energi i jorden.

Vi installerer og servicerer jordvarmeanlæg i Grindsted og omegn

Vi rådgiver om og installerer jordvarme over i hele Syd- og Midtjylland – herunder i bl.a. Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens.

Læs også om: