Gulvvarme

Den mest komfortable form for varme

Har man først fået det, så vil man nødig undvære det: Gulvvarme. For det er en ekstrem behagelig form for varme i boligen. Og faktisk er det mere økonomisk, end mange siger. Gennem mange års erfaring er vi blevet eksperter indenfor etableringen af gulvarme, og vi kan sige med det samme, at vælger du os som din gulvvarme leverandør, så skuffer vi dig ikke. Vi har set hvilke udfordringer som kan opstå i forbindelse med at implementere gulvvarme - men bare rolig vi kender alle tips og tricks, så vi er sikre på, at vi også kan levere et perfekt gulvvarme resultat til dig og din bolig.

Er du blevet træt af at kigge på den gamle grimme radiator eller står du overfor et nyt byggeprojekt, hvor gulvvarme vil være essentielt, så er Vagner Knudsen og Sønner klar til at hjælpe dig med dit nye gulvarmesystem.

Den perfekte varmefordeling

Med gulvvarme er du sikret en perfekt fordeling af varmen i det enkelte rum - og det langt bedre end ved brug af den traditionelle radiator. Det sker faktisk så godt, at du kan sænke temperaturen i rummet. Opvarmningen sker nemlig nedefra i rummet – og ikke oppefra som med en radiator.

Fact: En temperaturindstilling på 20 grader på din gulvvarme, vil faktisk føles som om rummets temperatur er 22 grader.
Med gulvvarme kan du altså fyre en smule mindre – og det kan der være gode besparelser ved.

Vi installerer gulvvarme i stor stil

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme til kunder i hele vores markedsområde: Syd- og Midtjylland – herunder bl.a. i Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding, Horsens.

Læs mere om varme- og energiløsninger: