Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Fjernvarme – Installation og service i Grindsted og omegn

Den lette form for varme

Hos Bedre Energi Grindsted har vi en stor viden om og erfaring med fjernvarme og alle de forskellige tilhørende installationer.
Vi klarer alle typer af opgaver:

  • Renovering af eksisterende anlæg
  • Service og vedligeholdelse på kørende anlæg
  • Etablering af ny fjernvarmeinstallationer – selv helt store anlæg og installationer

Ingen opgave er hverken for stor eller lille. Vi har den samme tilgang til opgaven uanset størrelsen eller omfanget.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Det er miljøvenligt og prisen er lav

Med fjernvarme får du en både billig og miljøvenlig form for opvarmning. Ved at gå over til fjernvarme er det ikke ualmindeligt, at opleve besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr. Du har altså mulighed for store besparelser i det lange løb, hvilket er en vigtig faktor, at have med i sine overvejelser med investering i et nyt anlæg. Samtidig har fjernvarme også en række andre positive fordele, hvor energimærkningen af boligen er en interessant vinkling. Vores generelle erfaring er at boliger, som skifter opvarmningsform til fjernvarme oplever en bedre energimærkning, hvilket har en positiv indflydelse på salgsværdien ved et eventuelt hussalg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Service – fordi det betaler sig

Vi tilbyder private, boligforeninger og virksomheder regelmæssige tjek af installationerne – og mange benytter sig af det med god grund. For med et velfungerende og trimmet fjernvarmeanlæg anvendes mindst energi, hvilket sikrer den bedste økonomi.

Uanset alderen på anlægget, så kræver det en eller anden form for service og vedligeholdelse. Årsagen heraf skal findes ved, at anlægget er i brug mange timer om året. Derfor kan det ikke undgås, at visse dele og komponenter løbende bliver udsat for slitage. Det kræver enten udskiftning eller reparation. Hvis ikke dette bliver gjort, så kan det blive meget omkostningstungt på længere sigt, da det kan medføre store og dyre reparationer. Derfor kan løbende service og vedligeholdelse sikrer et driftssikkert anlæg, hvilket samtidig sparer dig for bekymringerne.

Når du bestiller os til servicering, så kontrollerer vi selvfølgelig at anlægget fungerer efter hensigten. Derefter har vi også fokus på filtrene i rørene, som kræver en rensning. Desuden tjekker vi også anoden i varmtvandsbeholderen, så der fortsat sikres, at beholderen er beskyttet mod tæring. Til sidst foretager vi relevante målinger, og indstiller anlægget korrekt gennem små justeringer, hvis det er nødvendigt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Den forventede levetid

Vores generelle erfaring viser, at et fjernvarmeanlæg med overholdelse af servicering og vedligeholdelse har en forventet levetid på cirka 30 år.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Generelt om fjernvarme

I overordnede træk så fungerer fjernvarme ved, at der gennem et højisoleret rør bliver sendt varmt vand fra et givent kraftværk. Det varme vand bliver derfor fordelt gennem et rørsystem til de nærliggende boliger. Vandet anvendes primært til to formål, hvor det først og fremmest bruges til opvarmning af boligen, og dernæst bruges det til almindeligt forbrug. Når vandet derefter har afgivet sin varme, så sendes det retur til værket, hvor det igen varmes op og sendes ud.

Godt for miljøet

Ikke nok med at fjernvarme kan spare dig store summer på din energiregning og varmeregning, så påvirker det samtidig miljøet og klimaet positivt. Dette er sammenlignet med andre alternative former for energi og varme – herunder olie, gas og el.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Skal vi tjekke din installation

Se også varmeveksler– og lad os tjekke din fjernvarmeinstallation.
Er der mening i det, så udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation.
Se også varmeveksler til dit fjernvarmeanlæg.

Vi skaber brugervenlige fjernvarmeløsninger for kunder i hele Syd- og Midtjylland – herunder i bl.a. Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding, Horsens.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon