Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Energimærkning af bolig

Hvilket energimærke har dit hus?

Med vores gratis energiberegner kan du få estimeret, hvad de forskellige former for energirenovering betyder for boligens salgsværdi. Når du har beregnet boligens energimæssige tilstand, kan du se alternative opvarmningsformer og hvilke økonomiske fordele de kan gøre for dig.

Energioptimering behøver ikke være omkostningsfuldt og tidskrævende. Eksempelvis antyder Energimærke D, at man med mindre indgreb kan højne boligens energimærke markant og billigt på samme tid.

Prøv energiberegner til boligen

Ved blot at afgive nogle enkelte oplysninger om forbrug i vores energiberegner, kan du få oplysninger om bl.a. husets energimærke. Det kan betale sig at gennemføre lige meget om du bor i et ældre eller nyere hus. Energimærkningen kan give dig et fingerpeg af, hvordan dit hus klarer sig, og om det kan betale sig at gennemføre større ændringer.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel

Energioptimering handler ikke kun om at opnå energibesparelser i det lange løb.

For rent faktisk har dine forbedringer omkring husets energiforbrug også en positiv indvirkning på husets salgsværdi. Hvis du vil sælge eller leje dit hus ud, betyder energimærket mere og mere i dagens Danmark. Folk er opmærksomme på de faste omkostninger, som der følger med en dårlig eller god energimærkning af en bolig. Det gælder både når der skal købes nyt eller lejes. Alt efter dit energimærke kan man med forholdsvis få indgreb, få dit hus til nye højder inden for energiforbruget.

Lad Bedre Bad – Bedre Energi i Grindsted øge boligens salgsværdi gennem en forbedret energimærkning af din bolig. Vi er autorisereret VVS-installatører, og kan samtidig kalde os for BBA Certificeret Energivejledere. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at besvare dine eventuelle tvivlsspørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Hvis du på nuværende tidspunkt har svært ved at danne dig et overblik over begrebet energimærke, så kan du sammenligne det med køb af hårde hvidevarer fx vaskemaskine, tørretumbler eller opvasker. Her står der også et mærkat, som beskriver effektiviteten og den økonomiske drift af det enkelte produkt. Dette kan nemt overføres til mærkning af boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Hvilken betydning af et energimærke af din bolig?

Et energimærke er kort sagt et dokument, som konkluderer boligens energiforbrug, og evnen til at udnytte ressourcerne mest optimal. Energimærkningen synliggør boligens energieffektivitet. Det skaber altså et hurtigt og klart overblik for køberen, hvor mange ressourcer det kræver at opvarme boligen, og det tilhørende vandforbrug. Energimærket går fra A til G.

Et energimærke A indikerer altså i retning af, at boligen er meget energieffektiv, og dermed billig at opvarme sammenlignet med et energimærke C. Samtidig er boligen også god til at holde på varmen. Grundet stigende energipriser er det et meget vigtigt fokus blandt køberne. Der er altså penge i et godt energimærke samtidig med, at din bolig står stærkere på markedet med en bedre energivurdering. Så selvom det kan kræve en større investering, så påvirker det altså boligens samlede værdi positivt i sidste ende.

Vores pointe er blot, at en del af din investering får du tilbage, når boligen skal sælges eller udlejes. Dette er et vigtigt parameter, som man bør have med i sine overvejelser.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon