Energimærkning

Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel

Energioptimering handler ikke kun om at opnå energibesparelser.

For rent faktisk har dine forbedringer omkring husets energiforbrug også en positiv indvirkning på husets salgsværdi. Hvis du vil sælge eller leje dit hus ud, betyder energimærket mere og mere i dagens Danmark. Folk er opmærksomme på de faste omkostninger som der følges med. Alt efter dit energimærke kan man med forholdsvis få indgreb, få dit hus til nye højde indenfor energiforbruget.

Lad Bedre Bad Skærbæk øge din boligværdi gennem en bedre energimærkning af din bolig. Vi er autorisereret VVS-installatør, og kan samtidig kalde os for BBA Certificeret Energivejleder. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at besvare dine eventuelle tvivlsspørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her.

Hvilken betydning af et energimærke af din bolig?

Et energimærke er kort sagt et dokument, som konkluderer boligens energiforbrug, og evnen til at udnytte ressourcerne mest optimal. Energimærkningen synliggør boligens energieffektivitet. Det skaber altså et hurtigt og klart overblik for køberen, hvor det kræver at opvarme boligen, og det tilhørende vandforbrug.

Et energimærke A indikerer altså i retning af, at boligen er meget energieffektiv, og derved billigt at opvarme sammenlignet med et energimærke C. Samtidig er boligen også god til at holde på varmen. Grundet stigende energipriser er det et meget vigtigt fokus blandt køberne. Der er altså penge i et godt energimærke samtidig med, at din bolig står stærkere på markedet med en bedre energivurdering. Så selvom det kan kræve en større investering, så påvirker det altså boligens samlede værdi positivt i sidste ende.

Hvilket energimærke har dit hus?

Det kan du faktisk beregne og du kan også se, hvad forskellige former for energirenovering betyder for husets salgsværdi. Ved at finde den energimæssige stand i din bolig, ved du hvordan du kan opnå større besparinger i dit hus. Hvis dit hus har energimærke D, vil der med forholdvis få indvendinger højne energimærket.

Brug energiberegneren

Ved blot at afgive nogle enkelte oplysninger i vores energiberegner, kan du få oplysninger om bl.a. husets energimærke. Det kan betale sig at gennemføre ligemeget om du bor i et ældrehus eller nyere. Energimærkningen kan give dig et peg af, hvordan dit hus klarer sig, og om det kan betale sig at gennemføre større ændringer.

Gå til energiberegner

Læs mere om varme- og energiløsninger: