Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Certificeret Energivejleder 

Hos Vagner Knudsen har vi en Certificeret Energivejleder, der er uddannet på BBA Akademiet. Dette akademi har i samarbejde med Teknologisk Institut skabt en unik energivejlederuddannelse. Med en Certificeret Energivejleder kan du være sikker på at få den helt rigtige energiløsning.

Med den helt rigtige energiløsning følger oftest store besparelser på energiregningen. Præcis hvor store afhænger af huset størrelse, alder og nuværende energisystem. Vi kommer gerne fordi dig og laver et energitjek på din bolig. Herefter kan vi give et godt tilbud – hvor vi er sikre på, at vi kan spare dig for mange unødvendige energikroner.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Få energitjekket din bolig

Vi har den nyeste viden om, energioptimering af bolig, og vi står klar til at rådgive dig til hvordan du energioptimerer din bolig. Vi vil kigge på hele boligens energimæssige status, når vi laver et energitjek. Ofte giver en tilpasset energiløsning store besparelser på elregningen langsigtet.

Start din vej til Bedre Energi med at booke et Energitjek herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask af hænder

Læs mere om varme- og energiløsninger:

Vi har mange forskellige alternativer til varme- og energiløsninger. Se de nedenstående sider, og læs mere om vores løsninger. Vi står klar til at rådgive jer, frem til den bedste løsning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon