Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis energiberegning
af hus

Vi har lavet en gratis energiberegner, der estimerer boligens energimærke samt besparelser ved energirenovering.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Energiberegning Grindsted

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Vores gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Din energiberegning starter her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Energimærkets rolle ved bolighandel

Uanset om du har planer om et fremtidigt boligsalg eller har tænkt dig at blive boende de næste mange år, så kan du med fordel energirenovere og få del i alle fordelene. Først og fremmest spiller energimærket en større rolle ved bolighandel, da energimærket er et vigtigt parameter for boligsøgende. Energimærket er en let måde at sammenligne boliger og få et billede af boligens energimæssige tilstand samt vand- og varmeomkostninger.

Når du energioptimerer boligen, så vil du både få fordelene af en lavere energiregning samt et forspring på boligmarkedet.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du bør investere i energirenovering, så kan vi anbefale at du bestiller vores Energitjek. Dette er et uforpligtende tilbud, hvor vi sender en af vores Certificerede Energivejledere, der vurderer boligens energitilstand samt en mere præcis vurdering af energimærket og besparelserne ved at energioptimere.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon