Specialister i energiløsninger

Vi er Certificerede Energivejleder. Det er vores kompetenceområde, og vi stiller gerne vores viden og indsigt til rådighed for dig. Benyt dig af det – for der kan være rigtig store besparelser i det for dig, og hvem vil ikke gerne spare på energiregningen eller varmeregningen? Vi vil i hvert fald gerne hjælpe vores kunder med dette, og derfor yder vi også uforpligtende bistand i forhold til, hvordan du nedbringer dit energiniveau. Det kan være ved større omskift i varmekilden, men det kan også være ved små justeringer, hvor du også kan spare mange penge.

Det kan for de fleste være svært at danne sig det fulde overblik over samtlige energiformer og løsninger. Dette har vi forsøgt, at løse her på siden, hvor vi har beskrevet de enkelte muligheder. Det kan forhåbentligt spare dig tid, så du blot har et sted, hvor du kan finde din information. Hvis du alligevel måtte have spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid til rådighed, og ser frem til at høre fra dig. Du kommer i kontakt med os her.

Læs mere om energiformer  

Klik på den energiform, som din bolig har i dag og læs mere om, hvordan du kan energioptimere din bolig:

Husk at et energitjek ved Bedre Energi Grindsted kan spare dig for mange penge henover et helt år hvor temperaturen selvfølgelig er den helt store faktor. Vi kommer gerne ud og giver vores besyv på hvordan din energisituation løses bedst muligt og mest økonomisk. 

Samarbejde med Teknologisk Institut 

Din lokale energiekspert i Grindsted er stolte af at kunne kalde sig for Certificeret Energivejleder. Vi bliver løbende testet af det Teknologiske Institut, så vi fortsat lever op til de opstillede standarder i branchen. Det er blot din garanti for, at vi har den nødvendige viden omkring de nyeste energiløsninger og arbejdsteknikker i markedet. Samtidig har certificeringen ligeledes en væsentlig rolle i forbindelse med vejledning af energiformer i forbindelse med opvarmning af den enkelte bolig. Det skal altså her forstås sådan, at det kan være forskelligt fra husstand til husstand hvilken løsning, som netop er den mest fordelagtige for den enkelte kunde. Alt dette kan vi hjælpe med. 

Læs også mere om: