Vandhaner og blandingsbatterier

Skal vandhanen udskiftes? Intet probem - Bedre Bad Grindsted leverer og monterer vandhaner i hele Syd- og Midtjylland. Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Grindsted for et uforpligtende tilbud på et armatur.

Bestil ny armatur i vores webshop

Du kan tage et kig på vores webshop her.

Her kan du finde netop den vandhane, som passer til din stil og økonomi.
Bemærk at alle priser i webshoppen er inklusiv levering, montering og garanti for korrekt udført arbejde.

Hos os kan du få det store udvalg præsenteret

Vandhaner - blandingsbatterier – armaturer - kært barn har mange navne og vi kalder det selv en masse forskelligt. Men intet kommer udover at det er vigtigt at blandingsbatteriet fungerer optimalt og yder den service som det er tiltænkt.
Her kan du finde alle stilarter, mærker (naturligvis også alle de kendte) - med forskellige indbyggede funktionaliteter og i alle prisklasser

Fra den enkle vandhane til det flot-designede armatur

Udskiftning? Delrenovering? Eller det helt store projekt med nyt, komplet badeværelse? Hos Bedre Bad Grindsted finder du, hvad du skal bruge inden for vandhaner eller blandingsbatterier (nogle kalder det armaturer). Vælg det rigtige blandingsbatteri fra start når du laver nyt badeværelse. Vi har her hos Bedre Bad i Grindsted stor erfaring i hvilke blandingsbatterier der fungerer og hvilke der kan spare dig for mange penge årligt.

Armaturløsninger og kvalitets vandhaner

Vi leverer vandhaner og blandingsbatterier til kunder i hele vores markedsområde: Syd- og Midtjylland – herunder bl.a. i Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding, Horsens. Du skal altid være velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak omkring dit badeværelse og hvilke armaturer og blandingsbatterier der passer til. Hus at alt er med i løsningen og du vil derfor ikke opleve nogen udgifter du ikke havde set komme. Vi er utrolig transparente.

Læs også om: