Toiletter inklusiv montering

Hos os får du valgmulighederne!

Som en integreret del af badeværelsets, skal toilettet designmæssigt passe med de øvrige badeværelsesmøbler. Ved at vælge det rette toilet understøtter du det designmæssige udtryk, som du ønsker.  Når du er på udkig efter nyt toilet, så tøv ikke med at tage en snak med os – vi kan med garanti finde løsningen til dig.

Toiletter med moderne funktioner

Hos Bedre Bad Grindsted kan du naturligvis få det enkle toilet med grundlæggende funktioner. Men vi giver dig også mulighed for at vælge et toilet med udvidede specialfunktioner som f.eks.:

Berøringsfri skyl:

Før din hånd over sensoren på toppen af toilettet, så aktiveres skyllefunktionen. En god hygiejnisk løsning som eliminerer spredning af bakterier.

Vandsparefunktion:

Vandbesparende toiletter er udført med lavt og højt skyl. Du kan med tilpasning af skyllemængden spare litervis af vand og derfor mange penge på vandregningen årligt.

Dusch-funktion:

Toiletter fra Geberit tager hul på en helt ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle.

Find og bestil toilet inkl. montering

Se det store udvalg i vores webshop.

Bemærk: Alle viste priser er for toilet, levering og montering. Du får naturligvis garanti med – også for korrekt udført montage. Det giver dig ekstra sikkerhed – og du slipper form selv at skulle bøvle med det.

Et ældre toilet kan være dyrt i drift

Hvis dit toilet ”løber”, kan det koste dig dyrt – i form af mange spildte liter vand. Så meget kan et løbende toilet koste dig:

  • Et løbende toilet kan betyde, at 400.000 liter rent drikkevand løber direkte i kloakken. Prisen for det: 10.000 kr. på årsbasis.
  • ”Løber” toilettet kun så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje, kan regningen let blive på op til 2.500 kr. ekstra om året. For den pris kan du faktisk få et nyt, moderne og økonomisk toilet.

Her skaber vi toiletløsninger

Vi installerer toiletter i hele vores markedsområde, som er Syd- og Midtjylland - herunder bl.a. i Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens.

Læs også om: