Toiletter inklusiv montering

Hos os får du valgmulighederne!

Som en integreret del af badeværelset, skal toilettet designmæssigt passe med de øvrige badeværelsesmøbler. Ved at vælge det rette toilet understøtter du det designmæssige udtryk, som du ønsker. Når du er på udkig efter et nyt toilet, så tøv ikke med at tage en snak med os – vi kan med garanti finde løsningen til dig.

Hos Bedre Bad Grindsted kan du naturligvis få det enkle toilet med grundlæggende funktioner. Men vi giver dig også mulighed for at vælge et toilet med udvidede specialfunktioner som f.eks.:

Berøringsfri skyl:

Toiletter med berøringsfri skyl, er blevet meget populære gennem de seneste år. Blot før din hånd over sensoren på toppen af toilettet, så aktiveres skyllefunktionen. En god hygiejnisk løsning som eliminerer spredning af bakterier.

Vandsparefunktion:

Vandbesparende toiletter er udført med lavt og højt skyl. Du kan med tilpasning af skyllemængden spare litervis af vand og derfor mange penge på vandregningen årligt. Med denne type toilet, kan du langsigtet spare en masse penge, på mængden af vand.

Duschfunktion:

Toiletter fra Geberit tager hul på en helt ny generation af toiletter. Dusch-funktionen er det nyeste inden for toiletter, og er med tiden blevet meget populær i mange hjem. Funktionen virker ved at dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsomt, og med lunt vand rengør dig med en blid stråle.

Find og bestil toilet inkl. montering

Se det store udvalg i vores webshop.

Bemærk: Alle viste priser er for toilet, levering og montering. Du får naturligvis garanti med – også for korrekt udført montage. Det giver dig ekstra sikkerhed – og du slipper for selv at skulle bøvle med det.

Et ældre toilet kan være dyrt i drift

Hvis dit toilet ”løber”, kan det koste dig dyrt – i form af mange spildte liter vand. Så meget kan et løbende toilet koste dig:

  • Et løbende toilet kan betyde, at 400.000 liter rent drikkevand løber direkte i kloakken. Prisen for det: 10.000 kr. på årsbasis.
  • ”Løber” toilettet kun så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje, kan regningen let blive på op til 2.500 kr. ekstra om året. For den pris kan du faktisk få et nyt, moderne og økonomisk toilet.

Vi installerer toiletter i hele vores markedsområde, som er Syd- og Midtjylland - herunder bl.a. i Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens. Kontakt os i dag, hvis du ønsker et nyt toilet. Vi står klar til at kunne rådgive dig, til hvilken løsning der passer dine behov. 

Læs også om: