Nyt badeværelse og badeværelsesinspiration

Mulighederne er uendelige

Når du skal have nyt badeværelse, så start projektet med en indledende fase, hvor du søger viden, idéer og inspiration.
Start din søgning hos os.

Kom bare med alle dine ønsker

Besøg os og lad os præsentere dig for et utal af forskellige løsninger, produkter og idéer. Fortæl os om dine personlige ønsker og behov. Og giv os oplysninger om dine økonomiske rammer for dit nye badeværelse. Så har vi et grundlag at arbejde ud fra og kan give dig badeværelsesinspiration ud fra vores viden og erfaring.

Flere valgmuligheder

Hos os kan du forvente en række forslag, som du kan vende og dreje. Med flere valgmuligheder bliver dit valg mere kvalificeret.
Forslag som naturligvis rammer din stil og smag – og netop med den indretning og de funktionaliteter, som du og din familie stiller krav om.

Vi glæder os til den konstruktive dialog, samarbejdet med dig og glæder os til slutresultatet: Det funktionelle og flotte bademiljø, som I længe har ønsket jer.

Start din inspirationstur nu

Bedre Bad forhandlere over hele landet har gennem de seneste år indrettet et stort antal badeværelser. Lad dig inspirere af de konkrete løsninger, der indretningsmæssigt, designmæssigt og med hensyn til funktionaliteter er meget forskellige. Se de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde.

Se nyeste konkrete Bedre Bad løsninger her – klik her

Her laver vi nye badeværelser

Vi skaber individuelle badløsninger i over hele Midt- og Sydjylland – herunder bl.a. i Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens.

Mere om badeværelser: