Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Gratis Badtjek

Hos Vagner Knudsen og Sønner A/S – Bedre Energi i Grindsted, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Her vil vi se på blandt andet dine eksisterende installationer, rummet, samt hvilke muligheder der er for forbedringer. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse af dit nuværende badeværelse
 • Omlægning af enkelte dele på badeværelset
 • Totalrenovering til et helt nyt badeværelse

Book et Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Det er helt uforpligtende

  Vagner Knudsen og Sønner A/S – Bedre Energi i Grindsted er en del af Bedre Bad kæden, og du kan derfor altid forvente høj kvalitet hos os. Vi udøver seriøs rådgivning, og gør altid vores bedste for at du for det slutresultat som du har drømt om.

  Og endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov for badeværelset. Det hele handler om at skabe en fælles forståelse. Derfor ønsker vi først og fremmest at høre jeres ønsker og drømme, og efter vi har lavet vores badtjek, kan vi komme med et tilbud til jer.

  Vi skaber bad, energi og VVS løsninger for kunder i hele Syd- og Midtjylland – herunder i bl.a. Grindsted, Billund, Vejle, Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

  Ønsker du at bestille et gratis badtjek? Så udfyld kontaktformularen herover. Ved udfyldning af denne bestiller du ikke kun et gratis badtjek, men også et tilbud om rådgivning, hvor vi vil hjælpe med realiseringen af dit drømmebadeværelse.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 75 32 18 66
  vks@vks.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon