Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Få dit drømme badeværelse med totalløsninger

Drømmer du om et badeværelse, der både er funktionelt, stilfuldt og opfylder dine drømme? Bedre Bad Grindsted er din lokale ekspert, der kan omsætte dine drømme til virkelighed. Med vores totalløsninger koordinerer vi hele processen fra idé til færdigt badeværelse, så du kan nyde resultatet uden besvær.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

En verden af løsninger

På Bedre Bad Grindsteds sider kan du finde inspiration i en verden af løsninger. Vi har indrettet og installeret utallige badeværelser rundt omkring i hele landet. Uanset om du drømmer om et moderne, minimalistisk badeværelse eller en mere klassisk stil, har vi løsningen til dig.

Lokal ekspertise og rådgivning

Som lokal ekspert i badeværelser kender vi de seneste trends og teknologier. Vi inspirerer dig gerne med vores ekspertise, men vi lægger samtidig stor vægt på ærlig og personlig rådgivning. Vi vil forstå dine ønsker og behov for at skabe det badeværelse, der passer perfekt til dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Gratis Badtjek – start rejsen til dit drømmebadeværelse

Før du tager beslutningen om at forvandle dit badeværelse, tilbyder vi dig et Gratis Badtjek. Vi kommer og besigtiger dit nuværende badeværelse og præsenterer dig for mulighederne. Uanset om du ønsker en totalrenovering, udvidelse eller omlægning, guider vi dig gennem processen og giver dig et overblik over projektet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Få drømme badeværelset med
Bedre Bad Grindsted

Vi har mange års erfaring i at levere drømmebadeværelser til vores kunder. Når du vælger Bedre Bad Grindsted, kan du forvente:

1. Kvalitetshåndværk

Vi udfører arbejdet med stolthed og kvalitet i hver detalje. Dit badeværelse bliver skabt af dygtige håndværkere med fokus på holdbarhed og funktionalitet.

2. Personlig Indretning

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og skaber et badeværelse, der passer perfekt til din stil og livsstil.

3. Totalløsninger

Vi tager os af hele processen, så du kan slippe for besværet. Fra rådgivning til koordinering af håndværkere, levering af materialer og færdig installation.

4. Moderne og Miljøvenlige Materialer

Vi tilbyder et bredt udvalg af moderne og miljøvenlige materialer, der skaber et badeværelse med lang levetid og lav miljøbelastning.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Sæt gang i dit drømmebadeværelse

Gør drømmen om dit perfekte badeværelse til virkelighed med Bedre Bad Grindsted. Bestil dit Gratis Badtjek i dag og start rejsen mod dit drømmebadeværelse. Vi glæder os til at gøre din badeværelsesdrøm til virkelighed.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon