Bedre Bad løsninger

Bedre Bad Grindsted er ekspert i totalløsninger og din genvej til det badeværelse, som du altid har drømt om. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed. For vi koordinerer indsatsen: Lige fra første færd, hvor vi som fagfolk sammen med dig laver indretningsforslag over den fase, hvor håndværkerne arbejder. Du skal blot læne dig tilbage og glæde dig til tidspunktet, hvor du kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse.

En verden af løsninger

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger.

Din lokale ekspert i badeværelser

Bedre Bad Gilleleje har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier, som vi kan tale om med stor begejstring. Men tag ikke fejl: I vores rådgivning lægger vi hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ud fra en forståelse af dine ønsker og behov.

Start med at bestille et gratis badtjek

Drømmer du om et nyt badeværelse? Vores Gratis Badtjek betyder, at vi kommer og besigtiger dit badeværelse og fortæller dig om mulighederne for udvidelse, omlægning eller totalrenovering. Book et Badtjek her.

Mere om badeværelser: