Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Inspiration til badeværelse – Bedre Bad Grindsted

Kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi installatør for et uforpligtende tilbud på et helt nyt badeværelse eller renovering heraf. Du kan få os ud, til at kigge på dit badeværelse og komme med forslag til hvordan det skal optimeres, med de nyeste og bedste materialer. Og de bedste og mest økonomiske komponenter til dit badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Mulighederne er uendelige

Når du skal have nyt badeværelse, så start projektet med en indledende fase, hvor du søger viden, idéer og inspiration. Start din søgning hos os og gå på opdagelse i vores inspirationskatalog eller på bedre bads inspirationsside. Her kan du se nogle af de løsninger vi har lavet for vores kunder. Vi siger løsninger, fordi det er det vi laver. Hos os leverer vi alt du skal bruge, til at kunne fuldføre renoveringen og give dig et helt nyt badeværelse. Når vi er færdige, tager vi alt det gamle med os. Eksempelvis toilettet, hvis det blev udskiftet. Derudover rydder vi helt op efter os selv. Alt sammen er en del af løsningen og med i prisen hos Bedre Bad – Bedre Energi Grindsted.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

Kom bare med alle dine ønsker

Besøg os og lad os præsentere dig for et utal af forskellige løsninger, produkter og idéer. Fortæl os om dine personlige ønsker og behov. Og giv os oplysninger om dine økonomiske rammer for dit nye badeværelse. Så har vi et grundlag at arbejde ud fra og kan give dig badeværelsesinspiration ud fra vores viden og erfaring.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Flere valgmuligheder

Hos os kan du forvente en række forslag, som du kan vende og dreje. Med flere valgmuligheder bliver dit valg mere kvalificeret.
Forslag som naturligvis rammer din stil og smag – og netop med den indretning og de funktionaliteter, som du og din familie stiller krav om.

Vi glæder os til den konstruktive dialog, samarbejdet med dig og glæder os til slutresultatet: Det funktionelle og flotte bademiljø, som I længe har ønsket jer.

Start din inspirationstur nu

Bedre Bad forhandlere over hele landet har gennem de seneste år indrettet et stort antal badeværelser. Lad dig inspirere af de konkrete løsninger, der indretningsmæssigt, designmæssigt og med hensyn til funktionaliteter er meget forskellige. Se de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde.

Se nyeste konkrete Bedre Bad løsninger herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Her laver vi nye badeværelser

Vi skaber individuelle badløsninger i hele Midt- og Sydjylland – herunder bl.a. i Grindsted, Billund, Vejle Esbjerg, Varde, Herning, Vejen, Kolding og Horsens.

Mere om badeværelser:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon