Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anker Knudsen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Lokal ekspert i badeværelser – Bedre Bad Grindsted

Vand, varme og afløb er ikke noget, du skal bruge tid og energi på i hverdagen. Det skal bare virke. Vi sørger for at dine installationer bliver udført korrekt – og med omtanke. VVS på badeværelset og især VVS der virker? Så skal du ringe til Vagner Knudsen & Sønner i Grindsted – vi er også kendt som Bedre Bad – Bedre Energi i Grindsted. Uanset hvilket navn vi går under, så har vi stor ekspertise i VVS og energioptimering og især badeværelser er et af vores store fagområder. Vi kan vejlede og inspirere dig til hvordan dit nye badeværelse skal bygges op, og hvad der er smart at få implementeret fra start.

Med vores mange års erfaring i ryggen, og store mængde viden er du garanteret en opstilling af de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet, som netop passer til den enkelte husstands behov. Vi skræddersyer altid vores badeværelsesløsninger i samarbejde med den enkelte kunde. Vi ved nemlig om nogen, at der sjældent er en type af badeværelser, som passer til flere forskellige kunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Bryggers energi

Stor erfaring med badeværelser og bryggerser

Med stor erfaring i gennemtænkte løsninger, skaber vi lækre badeværelser og funktionelle bryggerser. Opgaverne spænder vidt fra installation af en enkelt vandhane over indretning og installation af badeværelser i totalløsninger. Ingen opgave er for lille, og vi sætter en stor ære i at servicere vores kunder med den bedste ekspertise, og imødekomme kunden med de ønsker, og behov der end måtte være. Vi ved selv hvor stor en tilfredsstillelse det er at træde ud i nyt og lækkert badeværelse. Derfor er vi også så passionerede omkring vores arbejde, og de badeværelser vi leverer til vores kunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Den individuelle og komplette løsning

Nogle ønsker standard badeværelser, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger. Nogle vil have det mest nødvendige, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære, afslapning og trivsel. Vi står for mangfoldighed i produkter og løsninger. Lad os komme med et oplæg, der er skræddersyet til dig og din familie og de præcise ønsker, som I har.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Vores totalløsning til nyt badeværelse

Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Det koster ikke noget at få besøg af os og høre mere om mulighederne i dit hjem. Vi kan levere totalløsningen, der starter med gode råd og afsluttes med et komplet badeværelse eller bryggers – klar til brug. Og husk at ved Bedre Bad – Bedre Energi i Grindsted er alt med i løsningen. Her er der ingen uforudsete udgifter. Det vil også sige at vi leverer og installerer samt kontrollerer at det hele virker, før vi kører og efterlader dit nye badeværelse eller bryggers til kunden.

En ombygning, renovering eller udvidelse kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Derfor tilbyder Bedre Bad – Bedre Energi i Grindsted totalløsninger til vores kunder. Vi gør opgaven overskuelig, og vi vil være din eneste kontaktperson gennem projektforløbet. Det betyder altså, at vi selv tager kontakten til andre relevante faggrupper, som er nødvendige til udførelsen. Det kunne eksempelvis være tømrer, elektrikerer eller murer. Disse er nøje udvalgt efter vores egne høje kvalitetskrav til os selv. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt Grindsted VVS i dag

Jagter du dit nye drømmebadeværelse eller skal det gamle bare shines op – så er du havnet det rigtige sted. Vi står klar til at udføre enhver opgave, som du har i tankerne omkring fornyelse af dit badeværelse. Hvis du måtte have en række spørgsmål eller tvivl, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Hos Vagner Knudsen & Sønner A/S er vi altid imødekommende, og er behjælpelige med gode råd og kyndig vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 32 18 66
vks@vks.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon