Badeværelse

Vand, varme og afløb er ikke noget, du skal bruge tid og energi på i hverdagen. Det skal bare virke. Vi sørger for at dine installationer bliver udført korrekt – og med omtanke.
 

Badeværelser og bryggerser

Med stor erfaring i gennemtænkte løsninger, skaber vi lækre badeværelser og funktionelle bryggerser. Opgaverne spænder vidt fra installation af en enkelt vandhane over indretning og installation af badeværelser i totalløsninger. Ingen opgave er for lille og

Den individuelle og store løsning

Nogle ønsker standard badeværelser, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger. Nogle vil have det mest nødvendige, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære, afslapning og trivsel. Vi står for mangfoldighed i produkter og løsninger.  Lad os komme med et oplæg, der er skræddersyet til dig og din familie og de præcise ønsker, som I har.

Totalløsningen

Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Det koster ikke noget at få besøg af os og høre mere om mulighederne i dit hjem. Vi kan levere totalløsningen, der starter med gode råd og afsluttes med et komplet badeværelse eller bryggers - klar til brug.

Mere om badeværelser: