Besøg vores bad udstilling i Middelfart

Få inspiration til badeværelse - se moderne badeværelsesmøbler og badløsninger

Kør en tur til Middelfart, hvor I kan besøge Bedre Bad's store badudstilling. Her er der fyldt med inspiration til badeværelset og alt i badeværelsesmøbler, sanitet og energiløsninger. Alle produkter er opsat i virkelige omgivelser, så det er nemt at forestille sig hvordan de vil tage sig ud i dit hjem. Du kan se og røre vandhaner, toiletter, brusehoveder, badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør m.m.

Vi har produkter og løsninger fra vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m.

I udstillingen finder du også vores ekspert i badeværelser, som står klar til at hjælpe dig. Måske har du spørgsmål til et produkt eller mangler inspiration til at udnytte pladsen kreativt - det er bare om at spørge

Få rådgivning i VVS og energi

Ud over inspiration til dit badeværelse, kan du få gode råd fra Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører. Så står du foran en energioptimering af din bolig eller er du i tvivl om, hvordan din VVS-opgave kan løses, så kom forbi centeret i Middelfart og tag en snak med vores specialister. Vi kan med garanti hjælpe dig videre med projektet.

Bemanding & vejledere

Besøg centerets hjemmeside for at reservere tid til en badkonsulent og se hvornår du kan finde en ekspert i badeværelser, energiløsninger eller vvs.

Besøg bad udstillingen hos Bedre Bad – Bedre Energi Center

Byggecentrum Middelfart er Danmarks største byggeudstilling. Her byder Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart velkommen til en af landets flotteste badudstillinger, hvori du finder massere af god inspiration til badeværelset. Udstillingen er på godt 600 kvadratmeter og er spækket med spændende badeværelsesløsninger.

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Tlf.: 69 13 65 00

@: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
W: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår (Se hvornår der er bemanding på hjemmesiden).

Mere om badeværelser: