stor Badudstilling i Middelfart

Få råd og inspiration til badeværelset i vores udstilling

Kør en tur til Middelfart, hvor I kan besøge Bedre Bad's store badudstilling. Her er der fyldt med inspiration til badeværelset og alt i badeværelsesmøbler, sanitet og energiløsninger. Alle produkter er opsat i virkelige omgivelser, så det er nemt at forestille sig hvordan det vil tage sig ud i dit hjem. Du kan se og røre vandhaner, toiletter, brusehoveder, badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og m.m.

I udstillingen finder du vores badekspert, som står klar til at hjælpe dig. Vi har produkter og løsninger fra vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m.

Vi rådgivning i både VVS og energi

Ud over inspiration til dit badeværelse, kan du få gode råd fra Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører. Så står du foran energioptimering af din bolig eller er du i tvivl om, hvordan din VVS-opgave kan løses, så kom forbi centeret i Middelfart.

Bemanding & vejledere

Besøg centerets hjemmeside for at reservere tid til en badkonsulent og se hvornår du kan finde en ekspert i badeværelser, energiløsninger eller vvs.

Besøg Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart
Tlf.: 69 13 65 00

@: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
W: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår (Se hvornår der er bemanding på hjemmesiden).

Mere om badeværelser: